Gebruiksinstructie

Voorbereiding

Open de afsluitdop van de minicontainer Open de afsluitdop van de minicontainer.
Dankzij het randje aan de binnenkant van de afsluitdop kan de spuit niet uit de minicontainer vallen. Dankzij het randje aan de binnenkant van de afsluitdop kan de spuit niet uit de minicontainer vallen.
Duw de afsluitdop helemaal naar achter om de spuit uit de minicontainer te halen. Duw de afsluitdop helemaal naar achter om de spuit uit de minicontainer te halen.
Verwijder de grijze beschermkap. Verwijder de grijze beschermkap.

Let op:
de luchtbel in de spuit mag niet verwijderd worden.Inspuiten

Kies een inspuitplaats in de buik. Verander dagelijks van inspuitplaats, maar vermijd de omgeving van de navel. Kies een inspuitplaats in de buik. Verander dagelijks van inspuitplaats, maar vermijd de omgeving van de navel.
Neem een flinke huidplooi tussen duim en wijsvinger. Neem een flinke huidplooi tussen duim en wijsvinger.
Prik in de huidplooi en duw de naald loodrecht naar binnen tot de spuit de huid raakt. Prik in de huidplooi en duw de naald loodrecht naar binnen tot de spuit de huid raakt.
Duw op de zuiger om innohep® in te spuiten. Duw op de zuiger om innohep® in te spuiten.
Trek de naald helemaal terug. Blijf hierbij de huidplooi tussen duim en wijsvinger vasthouden. Trek de naald helemaal terug. Blijf hierbij de huidplooi tussen duim en wijsvinger vasthouden.Opbergen

Steek de gebruikte spuit terug in de minicontainer. U moet de grijze beschermkap niet eerst terugplaatsen. Steek de gebruikte spuit terug in de minicontainer. U moet de grijze beschermkap niet eerst terugplaatsen.
Sluit de minicontainer door de afsluitdop door te drukken tot u een klik hoort. Sluit de minicontainer door de afsluitdop door te drukken tot u een klik hoort.

De gebruikte naald is nu veilig opgeborgen.
afdrukkenAfdrukken